Collectieve Inkoopactie

Informatiebijeenkomst eilanden- en baaienbuurt

Na de succesvolle bijeenkomsten en energiebesparingsacties in onder andere de Waarden- en Dalenbuurt, start in februari een nieuwe campagne in de Eilanden- en Baaienbuurt voor de collectieve inkoopactie!

Voor de bewoners van de eilanden- en baaienbuurt in Capelle aan den IJssel wordt een speciale informatiebijeenkomst georganiseerd op maandag 13 februari om 19:30 uur in OBS de Tweemaster (Aleoeten 37). Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over energiebesparende maatregelen die u in uw woning kunt aanbrengen, én hoeveel u hiermee kunt besparen op uw energierekening. Deze besparingen kunnen oplopen tot meer dan € 1.000,- per jaar

Bespaar op uw energie én verbeter uw wooncomfort

Collectieve inkoopactie
Door samen met de buren collectief energiebesparende maatregelen te nemen, kunt u nog meer besparen op de investering. Hoe dit te organiseren wordt verteld tijdens de informatiebijeenkomst. De collectieve inkoopactie is onder andere voor spouw- , vloer- en dakisolatie, het vervangen van de oude ketel door een HR-ketel en het plaatsen van dubbel glas en zonnepanelen.

Capelle aan den IJssel: duurzaam en groen
Capelle aan den IJssel is een levendige stad in ontwikkeling. In 2015 heeft Capelle aan den IJssel de titel: de groenste stad van Nederland gekregen. De komende jaren willen wij samen met u werken aan een groene en gezonde leefomgeving. Samen met bewoners, bedrijven, organisaties & scholen werken we aan duurzame projecten om energie te besparen, duurzame energie op te wekken en onze gemeente verder te vergroenen. Met het project Energiecampagne Wonen stimuleren we bewoners om collectieve energiebesparende maatregelen te nemen en zo actief een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de leefomgeving in Capelle aan den IJssel.

Aanmelden
De bijeenkomst is vrij toegankelijk maar van tevoren aanmelden wordt zeer op prijs gesteld. U kunt zich aanmelden door een email te zenden naar energiewijzer@capelleaandenijssel.nl.