Opening groen plein basisschool De Baken en De Catamaran

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het realiseren van het groene schoolplein bij basisschool De Baken en De Catamaran.  Tijdens de nationale Dag van de Duurzaamheid op dinsdag 10 oktober wordt het schoolplein geopend door wethouder Josien van Cappelle.

Het schoolplein is mede tot stand gekomen in samenwerking met de leerlingen van beide scholen, de Van Cappellenstichting en de Lidl. Het schoolplein biedt de leerlingen een nieuwe beleving tijdens het buitenspelen en na schooltijd. Zo kunnen kinderen creatief aan de slag met o.a. houten balken een eigen tent bouwen of een brug. Het buitenspelen is hierdoor een stuk uitdagender geworden.

U bent van harte welkom op de feestelijke opening op dinsdag 10 oktober vanaf 08:45 uur op het vernieuwde schoolplein.