6de bijeenkomst Platform Duurzaam Capelle

Op dinsdag 10 oktober tijdens de Dag van de Duurzaamheid vindt de zesde bijeenkomst plaats van het Platform Duurzaam Capelle. Met als thema: ‘Circulaire Economie’, waar Bluecity010 in Rotterdam het perfecte voorbeeld van is.

In de circulaire economie en in Bluecity010 worden producten en materialen hergebruikt en behouden grondstoffen hun waarde. Dat brengt veel kansen voor ondernemers: meer ketensamenwerking, innovatie, minder grondstoffenverbruik en minder afval. Wij zien ook voor Capelse bedrijven volop kansen in de circulaire economie.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u een rondleiding door Bluecity010 en zal een spreker u meer vertellen over de kansen die de circulaire economie biedt en over het project Bluecity010.

Wethouder Josien van Cappelle zal u meer vertellen over het Koersdocument Duurzaam Capelle. Hierin heeft de gemeente als het gaat om duurzaamheid de ‘stip op de horizon’ in 2050 geschetst en de mogelijke route daar naar toe. Het koersdocument kunt u hier downloaden en de bijbehorende infographic hier.

Wanneer:  Dinsdag 10 oktober 2017
Tijd:              19.00-22.00
Waar:          Bluecity010, Maasboulevard 100, Rotterdam

Aanmelden
U kunt zich tot vrijdag 6 oktober via energiewijzer@capelleaandenijssel.nl aanmelden, met vermelding van uw telefoonnummer en het aantal personen dat deelneemt.

U ontvangt een deelnamebevestiging.

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten via energiewijzer@capelleaandenijssel.nl En kent u nog iemand voor wie deze bijeenkomst interessant is of met ons mee wilt denken? Stuur deze uitnodiging dan gerust door naar uw netwerk en relaties.