Kom zaterdag 21 oktober naar de WoonWijzerWinkel themadag

Zaterdag 21 oktober staat bij de WoonWijzerWinkel in het teken van isoleren en ventileren. Isoleren kan op verschillende manieren en is vaak gemakkelijk uitvoerbaar. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van isolatie en wilt u hier uitgebreid over geïnformeerd worden? Kom dan naar de themadag!

Bij het nemen van isolatiemaatregelen is het ook van belang om te letten op de ventilatie van uw woning. Elk huishouden produceert ongemerkt enorm veel vocht. Bij beperkte ventilatie kruipt dat vocht in uw woning. Dat is niet alleen slecht voor uw huis maar ook voor uzelf. Met moderne ventilatiesystemen kunt u zorgen voor een gezond binnenklimaat en tegelijkertijd ook energie besparen.

Wat kunt u verwachten op de themadag?
De WoonWijzerWinkel heeft ruim 30 isolatie- en meer dan 20 ventilatieoplossingen onder één dak die allemaal in de winkel te zien zijn. Onze onafhankelijke adviseurs presenteren u de laatste innovaties op dit gebied en geven u, aan de hand van uw persoonlijke situatie, advies over de diverse mogelijkheden voor vloer-, gevel- of dakisolatie en bijpassende ventilatiemogelijkheden. Na deze themadag bent u volledig op de hoogte van het aanbod op het gebied van ventilatie en isolatie en wat het u kan opleveren.

Programma:
09.30 – 10.00 Presentatie isoleren
10.00 – 10.30 Presentatie ventileren
10.30 – 11.00 Pauze
11.00 – 12.00 Vragenrondes isolatie & ventilatie bij de opstellingen in de hal
12.00 – 13.00 Uitloop & individuele vragen

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de WoonWijzerWinkel themadag via deze link.

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het regionale, onafhankelijke energieloket voor energiebesparing voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. Voor betrouwbaar objectief advies over ventileren, isoleren en andere energiebesparende maatregelen moet u bij de WoonWijzerWinkel zijn!

Bezoekadres
Directiekade 2
3089 JA Rotterdam
Tel.nr: +31 (0)10 747 01 47
www.woonwijzerwinkel.nl