Informatiebijeenkomst energiebesparing Schildersbuurt en Dichtersbuurt

Op maandag 12 februari 2018 is er een informatiebijeenkomst Energiebesparing in de Schildersbuurt en Dichtersbuurt. De bijeenkomst start om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20, 2902 JD Capelle aan den IJssel). Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over energiebesparende maatregelen die u in uw woning kunt aanbrengen. en, hoeveel u hiermee kunt besparen op uw energierekening. De besparingen kunnen oplopen tot meer dan € 1.000,- per jaar!

Collectieve inkoopactie
Ook krijgt u informatie over de collectieve inkoopactie voor o.a. spouw- , vloer- en dakisolatie, het vervangen van de oude ketel door een HR-ketel, dubbel glas, zonnepanelen en warmtepompen.

Inventarisatie
De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Capelle aan den IJssel in  samenwerking met het Energie Collectief Capelle (ECC) en de Woonwijzerwinkel.

Meer informatie
Wilt u alvast meer informatie over hoe u energie kunt besparen? Kijk dan op www.woonwijzerwinkel.nl/gemeente/capelleaandenijssel, of neem contact op met het Energie Collectief Capelle: info@energiecollectiefcapelle.nl, www.energiecollectiefcapelle.nl.

Wij adviseren u graag over hoe u een comfortabele en energiezuinige woning kunt realiseren. Goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee!