Repaircafé Schollevaar is geopend

Na het succes van de het Repair Café in buurthuis De Fluiter opende burgemeester Peter Oskam op zaterdag 6 januari 2018 een tweede locatie in het Huis van de Wijk Schollevaar. Vanaf nu kunt u ook hier elke zaterdagochtend terecht met uw apparatuur. Fietsen, oude tv’s, kapotte boormachines, lampen, scheerapparaten, koffiemachines en nog veel meer kunnen een tweede leven krijgen via het Repair Café.

Burgemeester Oskam was blij met de opening van het Repair Café: “De afgelopen jaren heeft het Repair Café flink aan de weg getimmerd in Capelle Middelwatering. Het is fijn om te zien dat met opening van deze tweede locatie zoveel meer mensen geholpen kunnen worden. Zo kunnen zij langer gebruik maken van hun apparaten. Niet alleen bespaart dit geld voor een nieuw apparaat maar het is ook nog eens duurzaam.”

Het Repair Café is nog op zoek naar handige Capellenaren die als vrijwilliger willen helpen. Aanmelden kan via de heer Cor van de Sluis, voorzitter van het Repair Café, via repaircafecapelle@gmail.com. Het Repaircafé Schollevaar is elke donderdag geopend van 14:00-17:00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 10:00-12:30 uur.