Platformbijeenkomst Nederland wordt Aardgasvrij

Op donderdag 14 juni organiseert het Platform Duurzaam Capelle de bijeenkomst ‘Nederland wordt aardgasvrij’  bij Capsloc Cultuurpodium. Het zal u vast niet ontgaan zijn: Nederland wordt aardgasvrij. Maar wat betekent dit voor u als bewoner of ondernemer?

Wanneer: Donderdag 14 juni 2018
Tijd: 19:30 uur(inloop vanaf 19:15 uur) tot 22.00 uur
Locatie: Capsloc Cultuurpodium (Pelikaanweg 3)

Tijdens de bijeenkomst schetsen wij het traject naar een aardgasvrij Capelle, delen wij kennis en gaan wij met u in gesprek over de aanpak, de kansen, zorgen en de vragen die u heeft. Indien u mee wilt doen aan de interactieve sessie, willen wij u vragen om uw mobiele telefoon mee te nemen.

Aanmelden
U kunt zich via duurzaam@capelleaandenijssel.nl aanmelden. U ontvangt een deelnamebevestiging.

Vragen?
Laat het ons weten via duurzaam@capelleaandenijssel.nl. En kent u nog iemand voor wie deze bijeenkomst interessant is of met ons mee wilt denken? Stuur deze uitnodiging dan gerust door naar uw netwerk en relaties.

Graag tot ziens op donderdag 14 juni!