Themadag Gasloos Wonen op 1 september

Op zaterdag 1 september is er een themadag bij de WoonWijzerWinkel. Dit keer is het onderwerp ‘Gasloos wonen’. Het gebruik van aardgas heeft de laatste jaren regelmatig de kranten gehaald. En in politiek Den Haag is het een veelbesproken onderwerp. Eén ding is duidelijk; het aardgasverbruik moet drastisch omlaag. Maar hoe pakken we dat aan? Op de themadag van WoonWijzerWinkel leggen de adviseurs van de WoonWijzerWinkel dit stap voor stap uit.

Vanaf 9.00 uur is iedereen van harte welkom. Vervolgens kunt u aanschuiven bij presentaties over gasloos wonen. Natuurlijk staan de adviseurs ook klaar om uw vragen te beantwoorden. En als u er dan toch bent, kunt u meteen langs de besproken oplossingen lopen in onze expositie! Rond 13.00 uur is de themadag afgelopen.

Wat kunt u verwachten?
Het vervangen van de CV ketel is wat veel mensen betreft, dé stap naar gasloos wonen. Hier zal tijdens de themadag ook met name over gesproken worden. Maar alleen de CV ketel de deur uit doen, is niet voldoende. Het huis moet voorbereid worden op deze stap. Denk aan: isolatie, een gezond binnenklimaat, elektrisch koken en zelf energie opwekken. Wij vertellen u stap-voor-stap wat u moet doen om zonder aardgas te wonen!

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de themadag via www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen/.

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het regionale, onafhankelijke energieloket voor energiebesparing voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. Voor betrouwbaar objectief advies over isoleren en andere energiebesparende maatregelen moet u bij de WoonWijzerWinkel zijn.

Bezoekadres
Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam
Telefoonnummer: +31 (0)10 747 01 47
www.woonwijzerwinkel.nl