Doe jij mee met de Week van de Duurzaamheid?

In Capelle aan den IJssel gebeurt veel op het gebied van duurzaamheid en daarom organiseren we dit jaar de Week van de Duurzaamheid. Een week lang, vanaf de Nationale Dag van de Duurzaamheid op woensdag 10 oktober t/m woensdag 17 oktober, worden er verschillende duurzame activiteiten in de stad georganiseerd. Er is onder andere een duurzaamheidsmarkt, een vergroendag in een buurt, het Energiecafé is geopend, de WoonWijzerWagen komt naar Capelle en ook staat Themater dit keer in het teken van duurzaamheid.

Doe jij ook mee?
Heb je een leuk idee en/of wil jij ook een duurzame actie of activiteit in de Week van de Duurzaamheid organiseren? Laat het ons dan uiterlijk maandag 10 september weten via duurzaam@capelleaandenijssel.nl.  Voor inspiratie kun je ook de website www.dagvandeduurzaamheid.nl bekijken.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op via duurzaam@capelleaandenijssel.nl