Themadag isoleren en ventileren op zaterdag 22 september

Heeft u plannen om vloer-, gevel- of dakisolatie aan te brengen in uw huis en wilt u hierover geïnformeerd worden? Of deelnemen aan de inkoopactie?

Zaterdag 22 september staat de WoonWijzerWinkel in het teken van isoleren. Wist u dat isoleren hand in hand gaat met ventileren, om een gezond binnenklimaat te behouden? Dit en meer wordt toegelicht op de themadag van WoonWijzerWinkel.

Wat kunt u verwachten?
Vanaf 9.00 uur verwelkomen de adviseurs van de WoonWijzerWinkel u met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij presentaties over isoleren en ventileren. Ook kunt u hier al uw vragen stellen. Er is vrije inloop, waardoor u zelf kunt kiezen aan welke presentaties u wilt deelnemen. U kunt natuurlijk ook een rondje lopen in deshowroom van 2500m², waarin allerlei duurzame concepten en producten staan opgesteld. En u kunt zich die dag inschrijven voor de collectieve inkoopactie woningisolatie (voor vloer, spouw, dak en glas) die dan van start gaat.

Aanmelden
U kunt zich inschrijven voor deze themadag op: www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over isoleren, ventileren en andere energiebesparende maatregelen!