Themadag Nul-op-de-meter op zaterdag 20 oktober

Een energieverbruik van 0! Dat klinkt iedere woningeigenaar als muziek in de oren. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Tijdens de themadag Nul op de Meter op zaterdag 20 oktober legt de WoonWijzerWinkel u uit wat Nul op de Meter wonen inhoudt, wat er voor nodig is en welke mogelijkheden u heeft om het te bewerkstelligen.

Wat kunt u verwachten?
Vanaf 9.00 uur verwelkomen de adviseurs van de WoonWijzerWinkel u met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij presentaties over alles rondom Nul op de Meter wonen, zoals: financieringsmogelijkheden, kosten en baten, oplossingsrichtingen en garanties. Aansluitend kunt u een rondje lopen in de showroom van 2500m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Heeft u na de presentaties interesse in één van de genoemde maatregelen? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over isoleren, ventileren en andere energiebesparende maatregelen!

Welke themadagen kunt u nog meer verwachten?
Zaterdag 10 november Isoleren & ventileren 9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 8 december Innovatiemarkt 9:00 – 13:00 uur

Zien wij u op de themadag? Inschrijven kan via deze link.